Eventyrlig moussetærte
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
|
|
Bland knuste grahamskiks med hakkede pekannødder, margarine og honning. Tryk dejen ud i bunden af en rund form med løs kant. Formen bør være 22 cm i diameter.
Opvarm ferskenjuicen i en gryde. Tilsæt udblødt gelatine og lad det svale af.
Skær fersknerne i skiver og bring ferskenskiver, farin og citronsaft i kog. Lad det simre i ca. 5 min. eller til fersknerne er møre. Rør vaniliesukker i. Læg halvdelen af fersknerne til side. Findel resten af fersknerne i en foodprocessor og tilsæt yoghurt, hytteost og juicen med gelatine. Kør det hele sammen til en glat creme. Læg de gemte ferskner på kagebunden og hæld yoghurtmassen over og afkøl i 3 timer. |
|
Opskriften er vist 13848 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne