Påske-makroner
Fryseegnet : Nej Indsendt : Red : |
|
|
Tilberedning:
Tag æggehviderne ud af køleskabet 1 time før tilberedning. Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 145° C traditionel varme. Pisk æggehviderne næsten stive. Tilsæt sukker og pisk æggehviderne helt stive. Rør mandelmel og flormelis sammen og vend blandingen i æggehviderne, samtidig med at lidt af luften slås ud af hviderne, indtil massen er ensartet. Kom makronmassen i en sprøjtepose med en 10 mm tylle og sprøjt massen ud som små, runde kager på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad makronerne tørre mindst 20 minutter og bag dem derefter 15-20 minutter. Lad dem hvile et par minutter, inden de pilles af bagepapiret. Læg dem til afkøling på en bagerist, så de passer sammen parvis i størrelse. Fyld: Pisk smør, flormelis og fløde sammen til en luftig creme. Farv cremen med konditorfarve og tilsæt pebermyntearoma. Kom cremen i en sprøjtepose med en rund, lille tylle. Sprøjt cremen ud på halvdelen af makronerne og læg de andre ovenpå. Makronerne opbevares i en lukket beholder i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 3334 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne