Cupcakes med kokos og chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Ja, uden topping Indsendt : Red : |
|
|
Tilberedning:
Tænd ovnen på 180° C varmluft. Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Tilsæt æggene og pisk, til blandingen er jævn. Tilsæt sigtet hvedemel og bagepulver og rør det i sammen med kokosmel, mandelmel og chokolade. Fordel dejen i muffinsforme og bag kagerne i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist. Vaniljefrosting: Bland sigtet flormelis, smør, vaniljearoma og mælk i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frosting. Rul fondanten ud på et flormelisdrysset bord og skær små æg ud. Smør kagerne med vaniljefrosting og pynt med fondant-æg og dekorationsglasur. |
|
Opskriften er vist 28612 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (23 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-04-17 12:34:16 Fantastisk opskrift. Den bliver hverken for kedelige eller for sød, lige tilpas til en lille kop kaffe eller til en fødselsdag.......:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne