Gammeldags Æblekage 02
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : EmilieV Indsendt : Red : |
|
|
Æblemosen:
Skræl og skær æblerne i stykker. Kog æblerne sammen med vandet ved høj varme i omkring 10 minutter. Skru derefter varmen ned på det laveste blus og lad det æblerne blive helt møre, det tager omkring 15 - 25 minutter. Husk at rør rundt i gryden hver 5 minut. Når grøden er blød og glat, der må gerne være lidt fine æblestykker i, røres smør og sukker i mosen. Herefter puttes grøden på køl. Raspen: Smelt smørret i en pande. Tilsæt derefter rasp og sukker. Rist blandingen til den er gylden. Både æblemosen og raspen skal køle helt ned før de ligges i lag. Når de er kølet af, piskes fløden. tilsæt lidt farin hvis man gerne vil have flødeskummet lidt sødt, jeg putter omkring 2tsk i. Æblemosen og raspen ligges nu i lag i en skål, æblemosen først. Det sidste lag er raspen. Flødeskummet puttes ovenpå og glattes ud. Små runde skefulde af ribsgelé puttes fint i siden af skålen og en i midten. Til sidst sættes den på køl igen i mindst 2 timer til den er helt kold. |
|
Opskriften er vist 11026 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne