Påskemuffins med kokos og chokolade

Påskemuffins med kokos og chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.blødt smør
200 g.sukker
1 spsk.Dr. Oetker Ægte Bourbon vaniljesukker
3 æg str. M/L (stuetemperatur)
50 g.kokosmel
100 g.hvedemel
0.5 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
50 g.hakket, mørk chokolade
 
 Topping og pynt:
275 g.flormelis
80 g.blødt smør
1 tsk.Dr. Oetker vaniljearoma
1 tsk.Dr. Oetker Gul konditorfarve
1 spsk.mælk
50 g.Dr. Oetker Dekorationsfondant
 Dr. Oetker Farvet dekorationsglasur
 
Opskrift:
Tilberedning:
Tænd ovnen på 180° C varmluft.

Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Tilsæt æggene og pisk til blandingen er jævn. Tilsæt sigtet hvedemel og bagepulver og rør det i sammen med kokosmel og chokolade.

Fordel dejen i muffinsforme og bag kagerne i 20-25 minutter.

Afkøl kagerne på en bagerist.

Vaniljefrosting: Bland sigtet flormelis, smør, vaniljearoma og mælk i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frosting.

Rul fondanten ud på et flormelisdrysset bord og skær små æg ud.

Smør kagerne med vaniljefrosting og pynt med fondant-æg og dekorationsglasur





karakterer:
Opskriften er vist 5856 gange,
og udskrevet 92 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu