Nem is-dessert med HARIBO Chamallows
Indsendt : Red : |
|
|
Smelt chokolade, kakaomælk og HARIBO Chamallows til en jævn masse ved svag varme i en tykbundet gryde – og lad det herefter køle af.
Pisk fløden til skum. Vend lidt af Chamallows-massen forsigtigt i flødeskummen - og vend herefter resten af massen i lidt af gangen uden at røre for kraftigt. Hæld det hele i en lille springform foret med film og stil på frys i minimum 2 timer eller til dagen efter. Pynt din is-dessert - fx med bær, frisk frugt, HARIBO Chamallows og/eller spåner af chokolade - og server evt. med en mild coulis af bær efter eget valg. |
|
Opskriften er vist 4701 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne