Macarons – knasende sprøde HARIBO Chamallows godte
Indsendt : |
|
|
Det skal du gøre:
Blend flormelis og mandler til fint mel. Pisk æggehviderne stive i en anden skål. Pisk sukkeret i æggehviderne lidt ad gangen til sukkeret er opløst. Vend mandelblandingen i hviderne og pisk aroma og pastafarve i. Blandingen fyldes i en sprøjtepose. Sæt marengsmassen på en bageplade med bagepapir i 3 cm store cirkler. Lad dem stå ved stuetemperatur i 15 min. Bag kagerne ved 160 g. i 15 min. Hvorefter de afkøles. Fyld med Chamallows 9 stk. HARIBO Chamallows (delt på midten til 18 stk.) Saml makronerne to og to ved at placere ½ skumfidus på den ene halvdel. Grilles i kort tid i ovnen – når de er gyldne på toppen er de tilpas bløde og den anden makron kan sættes oven på. Pres godt sammen. Pensl den øverste del af de afkølede macarons med vand og pynt med farvet sukker, krymmel, kakao-nips osv. Velbekomme |
|
Opskriften er vist 8924 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer emmielennert - 2018-10-20 12:01:29 jeg har prøvet det men man skal ikke piske så mange gange for den bliver flad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne