Marengs lagkage med hindbær

Marengs lagkage med hindbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Frk. Kvik

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 æggehvider
300 g.flormelis
3 spsk.kakao
1 spsk.eddike
50 g.70 % chokolade
 
7 dl.fløde
1 plade70% chokolade
1 pladeMarabou
3 pakkerhindbær
1 pakkejordbær
 
Opskrift:
Marengsbunde (2 stk's) i stedet for lagkagebunde

Æggehvider og flormelis piskes sammen til massen er helt stiv, og skålen kan vendes på hovedet.
cacao, eddike og revet chokolade vendes i dejen.

På et bagepapir tegner du efter en stor tallerken, vender papiret om og ligger halvdelen af dejen i cirklen.

Skal bages nederst i ovnen på 120 grader i 1- 1 1/2 time.

Bunden skal krakkelere før den er færdig. Åben IKKE ovnen undervejs.

BAG ÉN AF GANGEN.



Pisk 700 ml flødeskum og vend derefter 1 bakke friske hindbær i dejen. Husk de ikke må være våde, så bliver flødeskummen flydende.

Brug halvdelen af flødeskummen på nederste marengsbund, derefter tilføjer du 1 pakke hindbær og jordbær efter smag.
1/2 plade Marabou (hakket)
1/2 plade 70% chokolade (hakket)


Kom den sidste plade på og tilføj flødeskum, 1 pakke hindbær og revet Marabou og 70% chokolade.

Tips:

Kan virkelig anbefales





karakterer:
Opskriften er vist 13910 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-18 11:34:52
halvanden time?