Marengs lagkage med hindbær
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Frk. Kvik Indsendt : Red : |
|
|
Marengsbunde (2 stk's) i stedet for lagkagebunde
Æggehvider og flormelis piskes sammen til massen er helt stiv, og skålen kan vendes på hovedet. cacao, eddike og revet chokolade vendes i dejen. På et bagepapir tegner du efter en stor tallerken, vender papiret om og ligger halvdelen af dejen i cirklen. Skal bages nederst i ovnen på 120 grader i 1- 1 1/2 time. Bunden skal krakkelere før den er færdig. Åben IKKE ovnen undervejs. BAG ÉN AF GANGEN. Pisk 700 ml flødeskum og vend derefter 1 bakke friske hindbær i dejen. Husk de ikke må være våde, så bliver flødeskummen flydende. Brug halvdelen af flødeskummen på nederste marengsbund, derefter tilføjer du 1 pakke hindbær og jordbær efter smag. 1/2 plade Marabou (hakket) 1/2 plade 70% chokolade (hakket) Kom den sidste plade på og tilføj flødeskum, 1 pakke hindbær og revet Marabou og 70% chokolade. Tips: Kan virkelig anbefales |
|
Opskriften er vist 13910 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer maria - 2013-01-18 11:34:52 halvanden time? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne