Chokoladenøddetærte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Klip/riv bagepapir ud, så det passer til formens bund. Smør form og bagepapir med smør og læg bagepapiret i bunden af formen.
Blend nødder og mandler, til de er pulveriserede (30-40 sekunder). Knus 200 gram chokolade og blend det sammen med nødderne. Hæld nødder, mandler og chokolade op i en skål. Blend smør og sukker, til massen bliver cremet. Tilsæt æggeblommer en ad gangen. Rør smør-blandingen i chokoladen og nødderne.
Pisk æggehvider tilsat lidt salt stive. Vend forsigtigt hviderne i chokoladeblandingen og hæld det hele op i formen. Inden kagen sættes i ovnen, knuses de sidste 100 gram chokolade, og stykkerne stikkes ned i dejen. Tærten bages i ovnen ved 190 grader i en times tid. Tærten serveres med cremefraiche eller is. |
|
Opskriften er vist 20692 gange,
og udskrevet 657 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Mogensmumrik - 2008-03-14 09:23:45 Hvorfor er det i spørger om den er fed?? Det giver jo helt sig selv at den er det! linda - 2007-06-14 16:59:08 OMG, en chokoladetærte er fed!?! Hvem skulle ha troet det... Men jeg tror jeg vil prøve at lave den med en mørdej bund anonym - 2007-05-27 17:39:39 okay... Den er giga fed... ihhef - 2007-02-01 15:31:16 Er den ikk lidt fed? :O hejzza - 2005-01-01 01:01:01 den virker lækker!!! anonym - 2005-01-01 01:01:01 Lækker, men lidt fed |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne