Bagt kage med rabarbermarengs 02
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fryseegnet : ja Indsendt af : hama Indsendt : Red : |
|
|
Dejen:
blødt smør, sukker, vanilje og salt røres sammen, derefter tilsættes æggeblommerne. Mel og bagepulver sigtes sammen og kommes i dejen, skiftevis med mælken. Rabarbermarengs: rabarberne renses og skæres i stykker af 2-3 cm. æggehviderne piskes stive og sukkeret kommes i, lidt af gangen, derefter vendes rabarber og valnødder i. Dejen kommes i en smurt springform og rabarber marengsen fordeles oven på. Bages i ovn med undervarme, ved 175 grader i 55 min. Hold øje med marengsen ikke brander. Kom evt. stanniol over kagen efter 15 min i ovnen. Tips: Jeg bruges nogle gange knuste makroner eller rosiner, i stedet for valnødder. |
|
Opskriften er vist 9388 gange,
og udskrevet 138 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne