Bagt kage med rabarbermarengs 02

Bagt kage med rabarbermarengs 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : hama

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
175 g.smør
100 g.sukker
2 spsk.Vaniljesukker
1 tsk.salt
3 æggeblommer
250 g.hvedemel
2.5 tsk.bagepulver
5 spsk.mælk
 
 Rabarbermarensen:
3 æggehvider
200 g.sukker
100 g.valnøddekerner
600 g.rabarber, renset vægt
 
Opskrift:
Dejen:
blødt smør, sukker, vanilje og salt røres sammen, derefter tilsættes æggeblommerne.
Mel og bagepulver sigtes sammen og kommes i dejen, skiftevis med mælken.

Rabarbermarengs:
rabarberne renses og skæres i stykker af 2-3 cm.
æggehviderne piskes stive og sukkeret kommes i, lidt af gangen, derefter vendes rabarber og valnødder i.

Dejen kommes i en smurt springform og rabarber marengsen fordeles oven på.

Bages i ovn med undervarme, ved 175 grader i 55 min. Hold øje med marengsen ikke brander. Kom evt. stanniol over kagen efter 15 min i ovnen.

Tips:

Jeg bruges nogle gange knuste makroner eller rosiner, i stedet for valnødder.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bradepandekage med rabarbermarengs

karakterer:
Opskriften er vist 9406 gange,
og udskrevet 138 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu