Vaniljecreme 02
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Bland ingredienserne i en gryde.
Rør godt rundt mens gryden sættes i kog. Lad det koge et halvt minuts tid under grundig omrøring. Hæld blandingen gennem en finmasket si for at fjerne skum og eventuelle klumper fra vaniljesukkeret. Sæt blandingen i køleskabet minimum et døgn før servering. |
|
Opskriften er vist 9363 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte - 2015-02-07 17:12:55 Jeg smagte på cremen da den stadig var lun og jeg synes virkelig den mangler sukker.. Jeg kom derfor ca. 1dl. flormelis i cremen efter jeg havde taget den af blusset.. Jeg ville nok have kommet almindelig sukker i gryden sammen med de andre ingredienser og kogt det op, hvis jeg vidste den manglede sukker.. Den havde desuden fået en lidt bitter smag af vanillien, hvilket jeg synes var ærgerligt.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne