Lagkage med jordbær og brombær
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Fryseegnet : Den er ikke fryseegnet til fryseren, du må gerne tage den ind i køleskabet. Indsendt af : Mad fra verden Indsendt : Red : |
|
|
250-300 g. jordbær og 250-300 g. brombær 3 lagkage bunde lav dem selv det er bedst dem man køber de er ikke så gode.
Lav først en god bund så put jordbær på derefter 7 runde banan skiver så læg den anden bund på og læg lidt mamalade på det er bedst med hindbærmarmelade derefter brombær og fin hakket chokolade. så den anden bund på så kan i lægge piske fløde på den efter et døgn i køleskabet. pynt den med skovbær og frugter det er selvfølgelig efter smag og lidt fin hakket chokolade oven på. Tips: Husk det er bedst når i blænder bærrene i en blænder i kan også blænde dem alle sammen husk at ligge lagkagen i køleskabet efter i har lavet den. |
|
Opskriften er vist 6439 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne