Lækker pangasius
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Glud Indsendt : |
|
|
Man blander melet sammen med lidt salt og peber på noget bagepapir. Så vender man fisken i melet, og kommer den derefter på panden, hvor den skal have 2-4 min på hver side.
Tips: Put eventuelt noget citron på når den skal spises. Smager rigtig godt med noget græsk salat. |
|
Opskriften er vist 7388 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne