Blød karameltærte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Karamel Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 175°.
Smelt smørret over lavt blus og tilsæt cacao og rør det godt ud. Afkøl. Pisk sukker, æg og sirup sammen og rør de grofthakkede nødder i. Rør det sammen med smørblandingen og hæld det over tærtebunden. Der kan evt. kommes ekstra nødder ovenpå. Bages i ca. 40 min. og afkøles i mindst 8 timer. |
|
Opskriften er vist 16561 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Linda - 2011-03-10 15:44:40 Super lækker og fyldig kage. Som dessert serveres evt. citronsorbet eller vanilleis til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne