Creme Brulee med rabarber
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt ovnen på 140 grader C. alm. ovn.
Skyl rabarberne og hak dem i små stykker. Smelt smørret på en pande. Tilsæt honning, vaniljesukker og rabarber. Lad rabarberne karamelisere en smule på panden og hæld dem efterfølgende i 6 potionsforme (eller kopper). Bland fløde og mælk i en gryde og varm det op til kogepunktet. Bland æggeblommer, sukker og evt. et par dråber mandelessens i en skål. Hæld fløde/mælke-blandingen i æggemassen, mens der røres grundigt rundt. Fordel massen oven på rabarberne i formene. Sæt de 6 forme i et ildfast fad og hæld vand i fadet, så det dækker halvvejs op af formene. Sæt fadet i ovnen i 45 minutter. Lad formene køle lidt af, og sæt dem derefter i køleskabet til total afkøling. Karamelisering: Drys rørsukker over cremen og brænd dem med en bunsenbrænder. |
|
Opskriften er vist 11132 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne