Cornflakeskager (glutenfri)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Cornflakes Fryseegnet : nej Indsendt af : Lullis Indsendt : Red : |
|
|
kagerne:
smelt smørret og hæld det over de groft knuste cornflakes. rør æg og sukker med hinanden til det er luftigt. Tilsæt mel og bagepulver, og tilsæt slutteligt cornflakesblandingen. Man sætter med en ske 10-12 klatter af dejen, og jævner den lidt ud. Vær opmærksom på, at de flyder meget ud under bagningen. Bages i ca. 10 min. ved 200 grader. Smørcreme: vand, sukker og vaniljesukker hældes i en gryde og opvarmes til man har en tyktflydende, let gylden sirup. Denne tages af varmen og køles ned i ca. ½ time. Smør og æggeblommes røres blødt, og den afkølede sirup tilsættes. Rør til smørcremen er hvid og luftig. De afkølede kager lægges sammen to og to med smørcreme imellem (lige som havregrynskager) Tips: Opskriften er glutenfri, men man kan sagtens lave den i en ikke glutenfri udgave. Erstat blot jyttemel med almindelig hvedemel. |
|
Opskriften er vist 8999 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne