Franske vafler nemme og hurtige
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : - Indsendt af : doris fuglkjær Indsendt : Red : |
|
|
bland melet og flormelis sammen
hak smørret i små tern som kommes direkte i melbandingen. (dyp kviven i melblandingen når du skærer i tern og vend ternene rundt i melet med kniven engang imellem så klister smørret ikke sammen.) drys lidt kartoffelmel ud på bordet rul dejen ud på bordet og stik cirkler ud på ca. 6 cm. i diameter f.eks. med et glas med lidt mel rundt i kanten. drys lidt perlesukker ud på bordet rul cirklerne ovale i perlesukkeret så det sidder fast i dejen. pensl med æg - rigeligt og drys evt overskydende perlesukker ovenpå bages ved 200-220 g i ca 8-15 min alt efter hvor tynde de er rullet afkøles fyldet hak blødt smør i flormelis og vanille sukkeret og pisk med en håndmixer så længe at smørcremen nærmest bliver hvidt og smag til med essens. Tips: mine blev ca. 9 - 10 cm lange og de fik 9 min i ovnen på lidt over 200 g. |
|
Opskriften er vist 7119 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer ... - 2014-06-14 18:05:43 Rigtig dårlig, dejen kunne slet ikke holde sammen!!! Kan ikke anbefales doris fuglkjær - 2012-04-27 08:40:42 under fyldet skal der stå 32,5 g flormelis og 10 g vanille sukker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne