Amerikanske pandekager uden æg
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Amerika Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Alle ingredienserne piskes sammen med en håndmixer.
Ca. ½ dl. dej hældes på panden, den skal selv flyde ud, og ikke fordeles ud over hele panden som med danske pandekager. Pandekagerne hæver når de bliver varme, og skal vendes når de "bobler" lidt. Pas på, det går hurtigt, og de smager ej godt, hvis de får for lang tid. Serveres varme med kold sirup og evt. friske bær. |
Opskrift på amerikanske pandekager uden ægDe små luftige pandekager er uimodståelige. De smager godt, er hurtige at lave og kan spises på nærmest alle tider af døgnet. Hvis du ikke tåler æg, eller af andre årsager ikke spiser æg, finder du her opskriften på amerikanske pandekager uden æg.Forskellige varianter af amerikanske pandekager uden ægI stedet for at servere bær ved siden af pandekagerne, kan du prøve at komme blåbær eller små bananstykker i dejen. Du kan også gøre dejen mere syndig ved at tilføje hakket chokolade.Pandekager smager fantastisk med alle typer sirup eller honning, så det er bare med at servere de amerikanske pandekager uden æg med dine favorit topping. Du kan også anvende jordbær, karamel eller chokoladesovs. For at sætte prikken over i’et kan du hakke nogle valnødder eller mandler og drysse på toppen. Har du prøvet opskriften på de klassiske gammeldags pandekager fra Alletiders Kogebogen? Ellers finder du den her på siden. |
Opskriften er vist 11645 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne