Asiatisk-Inspireret kyllinge-Gumbo

Asiatisk-Inspireret kyllinge-Gumbo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Susan Andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 kyllingebrystfileter (uden skind og ben)
5 store fed hvidløg
2-3 stykker ingefær
5 skalotteløg
1 spsk.fiskesauce
1 ds.kokosmælk
350 g.ukogte tigerrejer
1 bdt.persille eller koriander
3 hele røde chili
120 g.chorizo-pølse
 olivenolie
 
Opskrift:
hak eller riv løg, hvidløg og ingefær.
Kyllingebrysterne strimles.

Varm olivenolien op i en tykbundet gryde.
Løg, hvidløg og ingefær sauteres, og kyllingen kommes ved.
Varm det kort, inden kokosmælken hældes ved.
Tilsæt fiskesauce, skru ned til middelvarme, og læg låg på panden.
Skær chilien i skiver, fjern evt. kerner. Tilsæt så chilistykkerne.
Retten simrekoger, mens rejerne pilles. herefter kommes rejerne på, og der skrues ned for varmen.
Læg låg på, og lad retten simre i fire-fem minutter
Pil skindet af chorizoen, og skær den i skiver.

Rist på en særskilt pande, til skiverne er sprøde.
Tilsæt pølsestykkerne, og pynt ved servering med hakket koriander eller persille.

retten serveres i dybe tallerkener med lækkert brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 11455 gange,
og udskrevet 188 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu