Asiatisk-Inspireret kyllinge-Gumbo
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Susan Andersen Indsendt : Red : |
|
|
hak eller riv løg, hvidløg og ingefær.
Kyllingebrysterne strimles. Varm olivenolien op i en tykbundet gryde. Løg, hvidløg og ingefær sauteres, og kyllingen kommes ved. Varm det kort, inden kokosmælken hældes ved. Tilsæt fiskesauce, skru ned til middelvarme, og læg låg på panden. Skær chilien i skiver, fjern evt. kerner. Tilsæt så chilistykkerne. Retten simrekoger, mens rejerne pilles. herefter kommes rejerne på, og der skrues ned for varmen. Læg låg på, og lad retten simre i fire-fem minutter Pil skindet af chorizoen, og skær den i skiver. Rist på en særskilt pande, til skiverne er sprøde. Tilsæt pølsestykkerne, og pynt ved servering med hakket koriander eller persille. retten serveres i dybe tallerkener med lækkert brød til. |
|
Opskriften er vist 11455 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne