Chips - Kartoffelchips i mikroovn
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Lunaba Indsendt : |
|
|
Skræl kartoflen med en kartoffelskræller eller lign.
Skær herefter kartoflen i så tynde skiver som muligt, f.eks. med kartoffelskrælleren. De tynde skiver lægges på en tallerken med bagepapir i et lag og sættes i mikroovnen ved fuld effekt i ca. tre min. Se efter dem, de skal være en smule brune i kanten, men pas på, de bliver hurtigt sorte! Når de er færdige tages de ud og køles i et par minutter, først herefter bliver de sprøde. Tips: God og fedtfattigt (og kaloriefattigt) alternativ til normale købechips. |
|
Opskriften er vist 12086 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Muddi - 2012-09-11 19:15:33 Sprøjter det ikk meget når man laver dem i mikroovnen? ;D anonym - 2012-09-11 19:14:38 Kunne godt tænke mig at lave dem, men sprøjter de så ikk bare rigtig meget? :D Sarah - 2012-07-22 18:52:09 De smager rigtig godt! Hvilke krydderier foretrækker du at bruge? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne