Hjemmelavet friskost
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Oprindelsesland : Danmark Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ingredienserne røres sammen i en skål og afdækkes. Står herefter varmt ca. 36 timer ved stuetemperatur.
Læg et klæde i en sigte/dørslag og hæld den syrnede mælk heri og lad den dræne ca. 24 timer i køleskab. Nu har du din friskost (ca. 1 kg.) og kan tilsætte krydderrier og/eller krydderurter efter smag. Tips: En portion giver lige knap 1 kg rygeost. Serveres på rugbrød, evt. drysset med kommen. |
|
Opskriften er vist 83725 gange,
og udskrevet 1812 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne