Hjemmelavet friskost

Hjemmelavet friskost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Hjemmelavet friskost, billede 4 Hjemmelavet friskost, billede 1 Hjemmelavet friskost, billede 2 Hjemmelavet friskost, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 l.sødmælk
2.5 dl.kærnemælk
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Ingredienserne røres sammen i en skål og afdækkes. Står herefter varmt ca. 36 timer ved stuetemperatur.

Læg et klæde i en sigte/dørslag og hæld den syrnede mælk heri og lad den dræne ca. 24 timer i køleskab.

Nu har du din friskost (ca. 1 kg.) og kan tilsætte krydderrier og/eller krydderurter efter smag.

Tips:

En portion giver lige knap 1 kg rygeost.

Serveres på rugbrød, evt. drysset med kommen.





karakterer:
Opskriften er vist 83729 gange,
og udskrevet 1812 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu