Banantærte
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt : Red : |
|
|
Mørdej:
Bland melet og sukkeret. Smuldr det kolde fedtstof heri, til det har konsistens som reven ost. Tilsæt æggeblommer og saml hurtig dejen. Lad den hvile i køleskabet ½-1 time. Rul dejen ud og læg den i en tærteform. Rul kagerullen hen over tærteformens kant, så dejen afskæres pænt. Prik den med en gaffel. Forbag bunden i 10 min i en 200 grader varm ovn. Fyld: Pisk æggene sammen. Tilsæt fløden og kornene af en vanillestang. Bland godt. Skold og smut mandlerne og hak dem groft. Skær bananerne i skiver og læg dem i den forbagte bund. Hæld straks æggeblandingen over. Drys med mandler. Bag tærten yderligere 15-20 min ved 200 grader. Æggemassen skal være gylden og fast, så er tærten færdig. Banantærten servers lun eller kold. |
|
Opskriften er vist 37093 gange,
og udskrevet 787 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Carina - 2021-02-06 15:20:58 Hvis dejen ikke smager jer. Kan i jo altid putte mere sukker i, eller putte noget andet i. Så det har smag. Kageelskeren - 2011-07-12 21:38:58 Jeg puttede 50 g. kokos i bunden og 100 g. mørk chokolade i æggemassen på toppen - det smager skønt Tærteelskeren - 2011-03-13 13:00:22 Kig ikke på de andres bedømmelse...... Jeg synes den lyde skide godt....... Og glæder mig til at bage den Kagebageren - 2011-01-06 15:34:41 Der er godt nok ikke meget smag i! Håbede karakteren på 8,6 passede til kagen frem for de mindre gode kommentarer. Desværre var dette ikke tilfældet. En anden mørdej med mere smag ville gøre underværker. Dog hjælper det lidt at spise det med en smule marmelade samt cremefraiche. Mary-Ann - 2008-12-15 08:12:05 En elendig kage, der smager af absolut ingenting, masser af tid brugt på, at ingen gad spise den inkl. mig selv. Sarah - 2008-03-09 19:25:50 Hvor er sukkeret henne i den her opskrift? Jeg har netop bagt den og jeg synes den smager som at stikke tungen ud af vinduet. Lækker konsistens, men fuldstændig smagsløs.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne