Lækre muffins med bær, Chammalows-fyld og -topping
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel, cremepulver, vanillesukker og bagepulver i samme skål. Rør smør og sukker sammen. Tilsæt æggene lidt ad gangen og rør godt. Blandt det hele sammen og rør dejen godt igennem.
Vend til sidst HARIBO Mini Chamallows i dejen. Brug en sprøjtepose eller en ske og fyld dejen i 12 muffins forme. Tryk dine bær forsigtigt ned øverst i formene lige inden bagningen. Bag ved 170 grader i ca. 25 minutter. Topping 65 g HARIBO Chamallows 25 g appelsinsaft Revet skræl fra ½ appelsin (usprøjtet) 1 æggehvide 30 g sukker Kom appelsinsaft, appelsinskræl og dine HARIBO Chamallows i en tykbundet gryde og smelt det hele til en jævn masse ved svag varme. Stil massen til afkøling. Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker og pisk det helt stift. Vend forsigtigt æggehviderne i den afkølede Chamallows-masse og lad det hele stå og sætte sig lidt. Sprøjt eller smør toppingen på de bagte muffins og drys med lidt hakket chokolade. |
|
Opskriften er vist 5416 gange,
og udskrevet 69 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne