Portionsanrettet dessert med butterdej
Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen til 220°C/ 200°C varmluft.
Skær butterdejen i stykker á 6 x 25 g. Rul hvert stykke tyndt ud, og skær en cirkel på 9 cm. Læg cirklerne på en bageplade, prik i dem med en gaffel. Bages i ovnen i 10 minutter, indtil de er godt hævet. Tag dem af pladen, skær cirklerne i halve, og anbring dem på pladen med skæresiden opad. Sæt dem i ovnen igen, og bag dem i yderligere 2 minutter. Lad dem køle af på en rist i 15 minutter. Pisk fløden i en skål, til den er meget blød, tilsæt flormelis, og pisk igen indtil flødeblandingen næsten stiv. Blødgør chokoladen i en skål i mikroovnen i 30 sekunder. Hæld den bløde chokolade over 4 af butterdejscirklerne. Læg desserten i lag: læg en butterdejscirkel på en tallerken, læg en spsk. flødeskum på. Sæt 6 hindbær på flødeskummen, gentag, og afslut med et låg. Læg en kugle Carte d’Or Triple Chocolate i midten af chokoladecirklen. Serveres drysset med flormelis. |
|
Opskriften er vist 6236 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne