Sprøde, karamelliserede æbler med vanilleis
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Sautér æblerne i smør, sukker og kanel i en stor stegepande over middel varme i ca. 15 minutter, indtil æblerne er bløde.
Bland småkager/kiks og hakkede nødder. Varm karamelsaucen i en lille gryde eller i mikroovnen i 1 minut. Fordel æbleblandingen i 4 portionsskåle eller ramekiner. Strø småkage-/kikseblandingen over. Læg 1 kugle Carte d’Or Vanille oven på småkage-/kikseblandingen. Hæld den varme karamelsauce over, og servér. |
|
Opskriften er vist 4426 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne