Jordbær-Stracciatella ”Tiramisu”
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Knæk Savoiardikagerne i halve, og anret dem i bunden af 6 portionsglas.
Blend halvdelen af jordbærrene til en sauce med en stavblender, og hæld saucen over kagerne. Fordel resten af jordbærrene i et lag over de fugtige kager. Smelt chokoladen i en skål i vandbad. Læg 1 kugle Carte d’Or Stracciatella oven på jordbærrene i hvert glas. Hæld den smeltede chokolade over isen. Servér straks |
|
Opskriften er vist 6701 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Pernille - 2014-07-11 16:41:47 Der er æg i ladyfingers! Måske også i isen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne