Isdessert med tre slags chokolade
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde ) Indsendt : Red : |
|
|
Knæk den hvide og mørke chokolade i stykker, og læg chokoladen i hver sin skål.
Varm fløden op til kogepunkt. Hæld halvdelen af fløden over den mørke chokolade og resten over den hvide chokolade. Rør rundt, til det er smeltet. Læg 1 kugle Carte d’Or Triple Chocolate i hver af de 4 portionsglas. Hæld en stor spsk. mørk chokoladesauce over isen. Læg en ekstra kugle Carte d’Or Triple Chocolate på ved siden af. Hæld den hvide chokoladesauce over den anden iskugle. Pynt med hakkede hasselnødder, og servér straks. |
|
Opskriften er vist 7020 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne