Profiteroles Stracciatella
Indsendt : |
|
|
Varm ovnen til 220°C/ 200°C varmluft.
Varm smør og vand i en stor gryde, indtil smørret er smeltet. Lad blandingen koge op, tag gryden af blusset. Bland mel og salt i med en træske til det er blevet til en blød dej. Slå æggene ud i en lille skål, og pisk dem med en gaffel. Bland pisket æg i dejen lidt efter lidt, og pisk kraftigt hver gang æggeblandingen tilsættes. Læg bagepapir på to bageplader. Hæld dejen i en sprøjtepose med en almindelig tylle, og sprøjt dejen ud fordelt med god afstand på de 2 plader i kugler på størrelse med en valnød. Bages i ovnen i 20-25 minutter, eller ind til de er gyldne. Tag dem ud af ovnen, og lav et lille hul i hver profiterole, så dampen kan trænge ud, før de sættes på en rist for at køle af. Køles helt af, før fyldet kommes i. Servering: lav et lille hul i bunden af hver profiterole, fyld med en tsk. Carte d’Or Stracciatella is, og anbring dem på et serveringsfad, hvor de stables til en pyramide. Fortsæt til alle profiteroles er fyldte. Hæld chokoladesaucen ud over profiterolestårnet, og server straks. |
|
Opskriften er vist 3919 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne