Cheesecake med hindbær og marengs
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Blend småkager/kiks i en food processor, ind til de er blevet til rasp.
Smelt smørret i en lille gryde eller i en skål i mikroovnen. Bland de knuste småkager/kiks med det smeltede smør, og pres blandingen i en springform (20 cm). Lad den køle af. Knus marengsene. Hæld Carte d’Or Vanille i en stor skål, mos med bagsiden af en ske, hæld ricottaen og vaniljeekstrakten i, og derefter de knuste marengs og hindbærrene. Bland ingredienserne, og fordel blandingen på den afkølede kage med bagsiden af en ske. Sættes i fryseren i 40 minutter. Tag kagen ud af springformen, og skær 6 stykker. Portionsanrettes på tallerkener. Serveres med hindbærcoulis, og pyntes med hele hindbær. |
|
Opskriften er vist 10374 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne