Isroulade med pistacie og abrikos
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen til 150°C/ 130°C varmluft.
Pisk æggehviderne stive med en håndpisker i en metalskål. Tilsæt langsomt sukker i æggehvideblandingen, og pisk hele tiden, indtil marengsblandingen bliver blank. Læg bagepapir i en springform, og hæld marengsblandingen i formen. Strø de hakkede pistacier over. Bages i ovnen i 30-40 minutter. Marengsen skal være sprød på ydersiden og lidt blød i midten. Lad den køle af. Vend marengsen ud på et stort stykke bagepapir. Træk bagepapiret af, og sørg for at marengsen er blevet helt kold. Læg den afkølede marengs på et fad. Læg den bløde Carte d’Or Intense Pistachio og Vanilje på den afkølede marengs. Fordel abrikosskiverne oven på isen. Rul marengsen med isen og abrikoserne til en roulade ved hjælp af et stort stykke bagepapir. Strø flormelis over, og læg rouladen på et fad. Server straks. |
|
Opskriften er vist 4912 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne