Mont Blanc Cup
Indsendt : Red : |
|
|
Sprøjt en spsk. chokoladesauce ned af siderne på 4 høje serveringsglas.
Læg 2 spsk. kastanjecreme i bunden af hvert glas. Knus en fuglerede i hvert glas, og læg en skefuld flødeskum ovenpå. Læg 1 kugle Carte d’Or Vanille på til sidst, pynt med en chokoladestang, og servér straks. |
|
Opskriften er vist 4430 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne