Jordbærmousse med Irish Cream likør
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Skær 100 g jordbær i skiver.
Læg resten af jordbærrene i en food processor eller blender, og tilsæt flormelis, Carte d’Or Vanille og 4 spsk Irish Cream likør. Bland til en grov blanding. Fordel blandingen i 4 dessertglas og sæt dem i fryseren i 20 minutter. Knæk chokoladen i stykker, og læg den i en lille skål i vandbad, indtil den er smeltet. Tag skålen af blusset, og tilsæt honning og resten af Irish Cream likøren. Tag moussen ud af fryseren, og pynt med jordbærskiverne. Pynt med chokoladesauce på toppen, servér straks. |
|
Opskriften er vist 4477 gange,
og udskrevet 77 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne