Mini-marengskys

Mini-marengskys, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.Carte d’Or White Chocolate and Red Fruits Ice Cream
2 æggehvider
125 g.sukker
4 ribsstilke
 Lidtflormelis til pynt
 
Opskrift:
Varm ovnen til 120°C/100°C varmluft.

Pisk æggehviderne stive med en elpisker i en metalskål.
Hæld langsomt sukkeret i æggehviderne under piskning.

Fyld marengsblandingen i en sprøjtepose med stjernetylle.
Læg bagepapir på en plade, og form rosetter af marengsblandingen med 5 centimeters mellemrum.

Bages i forvarmet ovn, indtil de er sprøde, ca. 1 time. Lad dem køle helt af.

Fyld en anden sprøjtepose med Carte d’Or White Chocolate and Red Fruits Ice Cream. Sprøjt isen oven på marengskysset, og læg et marengskys på som låg. Læg dem i en papirform, og sæt dem på et kagefad. Fortsæt, indtil der ikke er flere marengskys tilbage.

Pynt med ribs, drys med flormelis og servér straks.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Marengs kys

karakterer:
Opskriften er vist 5265 gange,
og udskrevet 71 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu