Mini-marengskys
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen til 120°C/100°C varmluft.
Pisk æggehviderne stive med en elpisker i en metalskål. Hæld langsomt sukkeret i æggehviderne under piskning. Fyld marengsblandingen i en sprøjtepose med stjernetylle. Læg bagepapir på en plade, og form rosetter af marengsblandingen med 5 centimeters mellemrum. Bages i forvarmet ovn, indtil de er sprøde, ca. 1 time. Lad dem køle helt af. Fyld en anden sprøjtepose med Carte d’Or White Chocolate and Red Fruits Ice Cream. Sprøjt isen oven på marengskysset, og læg et marengskys på som låg. Læg dem i en papirform, og sæt dem på et kagefad. Fortsæt, indtil der ikke er flere marengskys tilbage. Pynt med ribs, drys med flormelis og servér straks. |
|
Opskriften er vist 5265 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne