Vanilleis med figner, mandler og cognac

Vanilleis med figner, mandler og cognac, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Figner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 kuglerCarte d’Or Vanille (200 g/400 ml)
50 g.hakkede tørrede figner
0.25 dl.cognac
25 g.ristede mandelflager
1 dl.fløde pisket til flødeskum
1 spsk.ristede mandelflager
 
Opskrift:
Bland de hakkede figner og cognac i en lille gryde. Lad blandingen koge op, og tag den af blusset. Lad blandingen køle af.

Bland fignerne og cognacen sammen med Carte d’Or Vanille.

Vend mandelflagerne og flødeskummet i.
Kom blandingen i en bageform (1 kg), og læg isen i fryseren i 8 timer.

Tag isen ud af bageformen, skær den i skiver, og servér.

Pynt med ristede mandelflager.





karakterer:
Opskriften er vist 7037 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu