Vanilleis med figner, mandler og cognac
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : Red : |
|
|
Bland de hakkede figner og cognac i en lille gryde. Lad blandingen koge op, og tag den af blusset. Lad blandingen køle af.
Bland fignerne og cognacen sammen med Carte d’Or Vanille. Vend mandelflagerne og flødeskummet i. Kom blandingen i en bageform (1 kg), og læg isen i fryseren i 8 timer. Tag isen ud af bageformen, skær den i skiver, og servér. Pynt med ristede mandelflager. |
|
Opskriften er vist 7074 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne