Ambrosiatærte
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Smelt fedtstof og lad det afkøle. Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse. Bland mel og smeltet fedtstof i.
Hæld dejen i en smurt og raspet rund form, ca 1 ½ l, og bag kagen ved 175 grader på midterste rille i ca 35 min. Vend kagen ud og lad den afkøle. Lav vaniljecremen efter anvisningen på pakken. Pisk fløden og bland den i vaniljecremen. Rør appelsinsaften og flormelis sammen til en glat glasur. Del kagen i to bunde og bred vaniljecremen på den ene. Læg den anden over og dæk kagen med glasur. Drys med hakket appelsinskal og lad tærten stå koldt 3-4 timer inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 10580 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke Nymann - 2005-01-01 01:01:01 Den tager utrolig længe at lave.. altså inden den kan serveres, men den er også vente tiden værd Annfrid Hansbaek - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig tærte, som smager himmelsk!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne