Ambrosiatærte

Ambrosiatærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
50 g.smør
3 æg
2 dl.sukker
2 ½ dl.hvedemel
 smør og rasp til formen
 
 Fyld:
1 posevaniljecreme
½-1 dl.piskefløde
 
 Glasur:
½-1 dl.flormelis
1-2 frisk presset appelsinsaft
1 posehakket syltet appelsinskal
 
Opskrift:
Smelt fedtstof og lad det afkøle. Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse. Bland mel og smeltet fedtstof i.

Hæld dejen i en smurt og raspet rund form, ca 1 ½ l, og bag kagen ved 175 grader på midterste rille i ca 35 min. Vend kagen ud og lad den afkøle.

Lav vaniljecremen efter anvisningen på pakken. Pisk fløden og bland den i vaniljecremen. Rør appelsinsaften og flormelis sammen til en glat glasur. Del kagen i to bunde og bred vaniljecremen på den ene. Læg den anden over og dæk kagen med glasur. Drys med hakket appelsinskal og lad tærten stå koldt 3-4 timer inden serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 10580 gange,
og udskrevet 118 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Den tager utrolig længe at lave.. altså inden den kan serveres, men den er også vente tiden værd

  -   2005-01-01 01:01:01
Dejlig tærte, som smager himmelsk!!