Mexicanske pandekager med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tag frøene ud på chilipeberen og hak den fint. Pres hvidløg og hak koriander fint. Bland alle ingredienserne.
Skær kyllingekødet i fine strimler og lad dem mariner natten over. Lad kyllingestrimlerne afdryppe mens peberfrugter og løg skære i fine strimler. Kød og grøntsager steges på en varm pande til kødet er mørt, gerne af 2 gange. Kødet lægges på majspandekager sammen med guacamole, chilisalsa eller creme fraiche efter eget valg. Pandekagerne foldes omkring fyldet, hvis du lukker bunden kan de spises med hånden. |
|
Opskriften er vist 3167 gange,
og udskrevet 36 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne