Mexicanske pandekager med kylling

Mexicanske pandekager med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Mexicanske pandekager med kylling, billede 4 Mexicanske pandekager med kylling, billede 1 Mexicanske pandekager med kylling, billede 2 Mexicanske pandekager med kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Marinade:
1 Rød chilipeber
2 fedHvidløg
3 spsk.Koriander, frisk
1.25 dl.Olie solsikke/vindruekerne
2 spsk.Sojasauce
2 spsk.Worcestershire sauce
0.5 dl.Citronsaft, friskpresset
0.5 dl.Appelsinsaft, friskpresset
 Peber
0.5 dl.Hvidvin, tør
   
600 g.Kyllingebystfilet
   
1 Gul peberfrugt
1 Rød peberfrugt
1 Grøn peberfrugt
200 g.Rødløg, pillet vægt
 
Opskrift:
Tag frøene ud på chilipeberen og hak den fint. Pres hvidløg og hak koriander fint. Bland alle ingredienserne.

Skær kyllingekødet i fine strimler og lad dem mariner natten over.

Lad kyllingestrimlerne afdryppe mens peberfrugter og løg skære i fine strimler.

Kød og grøntsager steges på en varm pande til kødet er mørt, gerne af 2 gange.

Kødet lægges på majspandekager sammen med guacamole, chilisalsa eller creme fraiche efter eget valg. Pandekagerne foldes omkring fyldet, hvis du lukker bunden kan de spises med hånden.





karakterer:
Opskriften er vist 3167 gange,
og udskrevet 36 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu