Skinke kogt i vin
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Læg skinken i en stor gryde.
Hæld begge flasker vin i gryden. Hæld vand i gryden så 3/4 del af skinken er dækket. Hæld lidt salt og peber ved. Læg låg på gryden og lad skinken koge i 2 timer. Hver halve time vendes skinken en halv omgang. Hvis for meget af væsken fordamper undervejs, tilsættes mere vand. |
|
Opskriften er vist 5885 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne