Mælkebudding
Indsendt af : May Indsendt : Red : |
|
|
Opblød husblassen i koldt vand.
Varm mælken op sammen med de piskede æg i en gryde. Rør konstant. Bring blandingen til kogepunktet og skru herefter ned og lad det simre i yderligere 2 minutter. Imens smeltes husblassen over vandbad. Pisk den smeltede husblas i den kogende mælk. Tilsæt vanillen og sukker og rør/pisk til sukkeret er helt opløst. Tag gryden af varmen og køl lidt af. Herefter hældes blandingen i portionsforme og sættes i køleskabet i 4 timer. Serveres kølig evt. med karamelsovs på toppen og måske hakkede pistacienødder drysset på toppen. |
|
Opskriften er vist 4107 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne