Glaseret hamburgerryg på grill

Glaseret hamburgerryg på grill, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Dorte

Indsendt :      Red :
Glaseret hamburgerryg på grill, billede 4 Glaseret hamburgerryg på grill, billede 1 Glaseret hamburgerryg på grill, billede 2 Glaseret hamburgerryg på grill, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Marinade:
1 spsk. Akaciehonning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
2 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
4 spsk. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
800 gram Hamburgerryg, rå
   
Opskrift:
Marinade:
Alle ingredienserne til marinaden røres sammen.

Pil net eller plast af hamburgerryggen. Marinaden røres godt sammen og påføres hamburgerryggen i et jævnt lag.

Ved Grillen.
Hamburgerryg placeres i stegholder som placeres oven i en foliebakke.
Grilles på kuglegrill ved indirekte ca. 200 grader C. til stegetermometeret viser ca. 65 grader C. i kødets kerne.
Tages af og trækker 20 minutter inden servering.

Tips:

Serveres med Råstegte kartofler og salat.
Eller kartoffelrösti og spinatsalat med tomat og mozzarella.
Eller en koldkartoffelsalat og en klat sennep.





karakterer:
Opskriften er vist 56043 gange,
og udskrevet 540 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5154 (1227 kcal)
KJ pr. Pers. 1288 (306 kcal)
Vægt ialt 888 gram
Vægt pr. Pers. 222 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 580 KJ (138 kcal)
Protein 16.8 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 7.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu