Glaseret hamburgerryg på grill
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Fryseegnet : nej Indsendt af : Dorte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marinade:
Alle ingredienserne til marinaden røres sammen. Pil net eller plast af hamburgerryggen. Marinaden røres godt sammen og påføres hamburgerryggen i et jævnt lag. Ved Grillen. Hamburgerryg placeres i stegholder som placeres oven i en foliebakke. Grilles på kuglegrill ved indirekte ca. 200 grader C. til stegetermometeret viser ca. 65 grader C. i kødets kerne. Tages af og trækker 20 minutter inden servering. Tips: Serveres med Råstegte kartofler og salat. Eller kartoffelrösti og spinatsalat med tomat og mozzarella. Eller en koldkartoffelsalat og en klat sennep. |
|
Opskriften er vist 56043 gange,
og udskrevet 540 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne