Små portions lagkager med rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : Nej Indsendt af : Dorte Indsendt : Red : |
|
|
Hak æggene groft. tag lidt rejer fra til pynt. Grovhak resten af rejerne. Bland æg, rejer, cremefraiche og citronsaft. Smag til med lidt mayonnaise og salt/peber. Blandingen skal være tyk cremet.
Stik toastbrød ud i cirkler med et glas. Der bruges 2 cirkler til hver person. Læg først skyllet krølsalat midt på 4 tallerkner. Herpå placeres en brødskive. Fordel lidt af cremen ovenpå hvert brød. Læg den anden skive ovenpå som en lagkage. Fordel resten af cremen ovenpå og lidt ned af siderne på hvert brød. Til sidst pyntes hver med en citronskive, en agurkeskive og en tomatbåd. Toppes med lidt rejer og en tsk. rød eller sort kaviar. Tips: Serveres på portionstallerkner enten som forret eller til et glas vin til en venindefrokost. |
|
Opskriften er vist 7022 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne