Pizza med burrata
Hovedingrediens : Mel - Pizzamel Oprindelsesland : Italien Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pizzadej:
Udblød gæren i det kolde vand, og ælt det sammen med resten af ingredienserne i minimum 5 min. Stil i køleskab og lad gerne stå i minimum 3 timer, men allerhelst natten over. Skal stå filmoverdækket, så tæt som muligt. Tag dejen ud ca. 2 timer før pizzaen skal være færdig. Bagte tomater: Tomaterne halveres og lægges på en bageplade. Krydres med salt, peber og oregano. Sættes i ovnen ved 150 grader C. Alm. ovn i 1½ time. Tomaterne tages ud og ovnen skrues op på max. Rul eller tryk dejen ud. Fordel pizzasauce på bunden og drys reven ost over. Skær friske tomater i skiver og læg på dejen og bag den ved ca. 275 grader C alm. ovn 10-12 minutter. Pizzaen tages ud og de bagte tomater fordeles over bunden, fordel også lidt rucolasalat og i midten placeren Burrata. Tips: Burrata minder smagsmæssigt om frisk mozzarella men er blødere med en hinde omkring. Den skæres først når den skal spises. |
|
Opskriften er vist 2250 gange,
og udskrevet 24 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne