Pizza med burrata

Pizza med burrata, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Mel - Pizzamel

Oprindelsesland : Italien

ItalienFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Pizza med burrata, billede 4 Pizza med burrata, billede 1 Pizza med burrata, billede 2 Pizza med burrata, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Pizzadej:
250 g.Pizzamel AMO
1 spsk.Olivenolie
0.5 tsk.Salt
1.5 dl.Vand
5 g.Gær, frisk
 
 Bagte tomater:
400 g.cherrytomater
 salt
 peber
 Oregano, tørret
 
 Tomatsauce
 revet ost, mozzarella
200 g.friske tomater
 
1 burrata
 rucolasalat
 
Opskrift:
Pizzadej:
Udblød gæren i det kolde vand, og ælt det sammen med resten af ingredienserne i minimum 5 min. Stil i køleskab og lad gerne stå i minimum 3 timer, men allerhelst natten over.
Skal stå filmoverdækket, så tæt som muligt.

Tag dejen ud ca. 2 timer før pizzaen skal være færdig.

Bagte tomater:
Tomaterne halveres og lægges på en bageplade. Krydres med salt, peber og oregano. Sættes i ovnen ved 150 grader C. Alm. ovn i 1½ time.

Tomaterne tages ud og ovnen skrues op på max.

Rul eller tryk dejen ud. Fordel pizzasauce på bunden og drys reven ost over. Skær friske tomater i skiver og læg på dejen og bag den ved ca. 275 grader C alm. ovn 10-12 minutter.

Pizzaen tages ud og de bagte tomater fordeles over bunden, fordel også lidt rucolasalat og i midten placeren Burrata.

Tips:

Burrata minder smagsmæssigt om frisk mozzarella men er blødere med en hinde omkring. Den skæres først når den skal spises.





karakterer:
Opskriften er vist 2338 gange,
og udskrevet 29 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu