Appelsinkage med marcipan
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : RBP Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 50411 gange,
og udskrevet 1067 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2016-11-27 10:16:27 En ok kage, god smag, men for klæg efter min smag anonym - 2012-12-26 14:34:51 Brug smeltet mørkchokolade til glasur :-) Per - 2012-12-21 21:56:43 Dette er en tung/svampet men dejlig kage i stil med macarinkage RBP - 2012-04-28 13:03:23 Tilføjelse: Selvfølgelig er den bedst med glasur ovenpå. Bare ganske almindelig glasur med flormelis og vand og evt. med lidt reven appelsinskal. Jeg synes også det ser godt ud, hvis man tilføjer lidt gul farve til dejen, enten gul frugtfarve eller gul pastafarve. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne