After Eight Tærte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Blend kagerne godt med smørret og pres det ned i en tærteform. Bages i 5-7 min. ved 175°.
Pisk smør og flormelis til det er cremet. Tilsæt det smeltede chokolade, de piskede æg og pebermynte og pisk til det er godt blandet. Hældes i tærtebunden og sættes i køleskab i mindst 5 timer. |
|
Opskriften er vist 29513 gange,
og udskrevet 402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer jessica - 2011-07-05 14:33:56 jeg har prøvet og bagt den og den smagte så godt christian - 2005-01-01 01:01:01 den er meget meget sød men god til en kop kaffe :D :P Karina - 2005-01-01 01:01:01 Den bliver ved med at være flydene og er ikke let at servere |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne