Rødbede/chokolade muffins
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smør og hakket chokolade over svag varme.
Pisk æg og sukker hvidt og skummende og rør rødbede og vaniljesukker i. Vend hvedemel, bagepulver og chokoladesmør i æggemassen. Kom dejen i muffinsforme og bag dem ved 175 grader C. alm. ovn i ca 30 minutter. Tips: Der bliver cirka 12 store muffins i denne portion. |
|
Opskriften er vist 5831 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne