Græske Frikkedeller med tilbehør
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : Man kan godt men bliver kedelige Indsendt af : Christie Indsendt : Red : |
|
|
Frikadeller:
1. Bring 1L. vand i kog i en gryde med låg, tilsæt lidt salt, hæld risene i vand og lad det simre i 10min. Sluk for kogepladen og lad gryde stå med låg i mindst 5min. Imens tilberedes resten: 2. Rør kødet sammen med salt, peber, hakket løg, æg, chili, hakket hvidløg, 2 spsk. Hakket persille, smuldret feta og 1,5dl. Frædigkogteris. 3. Form 20-25 små frikadeller og brun dem i olie på en varm pande. Skru ned til middelsvag varme og steg frikadellerne i 6-10min. Mere. Tomat-Agurkesalat: 1. Skræl agurken, skær den igennem på langs, fjern kernerne med en teske og skær stængerne i tern, sammen med tomaterne. Smag til med citronsaft, salt, peber og persille. Dressing: Syrnet fløde, olivenolie, hakket purløg og hvidløg samt lidt salt, peber og citronsaft blandes godt sammen. Retten serveres med resten af risene, tomat-agurkesalaten og dressingen ved siden af. Velbekomen!!!!! |
|
Opskriften er vist 8570 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer MIG - 2012-04-18 17:20:12 De er mega gode laved dem til hjemkunskab og er både for børn og voksne!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne