Snegle med marcipan-smag
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Fru Thomsen Indsendt : |
Fotograf: Fru Thomsen |
|
Mel og margarine smuldres med elpiskeren.
Gæren opløses med sukker og salt, heri kommes æg og vand. Blandingen hældes i melet og margarinen, blandes med elpiskeren.( meget klistret) Dejen samles hurtig med lidt ekstra mel ( meget lidt) Hviler lunt i 20 min. Pisk ingredienserne til kagecremen sammen og kog massen op under konstant omrøring. Rul dejen ud i str. 60x25 cm (godt med mel på bordet og dejen. Smør remoncen ud over hele overfladen. Knus makronerne og bland dem i kagecremen, og fordel massen over remoncen. Rul delen sammen til en roulade. Skær sneglene ud i 3 cm stykker og sæt dem med skærefladen opad i muffinsforme på en bageplade. Hæver i 20 til 30 min. Bages i ca 15 min ved 210 grader C. alm. ovn. Tips: Der kan anvendes en hvilken som helst kagecreme til opskriften, men det er utrolig nemt at lave den fra bunden. |
|
Opskriften er vist 20412 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (51 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne