Rabarber- og Abrikostærte
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Abrikoserne skal lægges i blød natten over.
Smulder mel og smør. Tilsæt salt og sukker og rør tilsidst vand i til det bliver en piedej. Tryk dejen i en tærteform, 26cm, og sæt den koldt i ½ time. Bages midt i ovnen i 10 min. ved 200°. Rens rabarber og skær dem i stykker. Læg rabarber og abrikos i pie'en og drys sukker over. Bages videre ved 180° i ca. 20 min. Pisk æggehviderne stive og pisk sigtet flormelis i. Sprøjt marengsen på og sæt den tilbage i ovnen. Bages videre ved 200° i ca. 5 min. til marengsen er gylden. Server kagen med flødeskum eller is. |
|
Opskriften er vist 9140 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne