Pandekager med is
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Tilberedningstid : 30 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pandekager:
Æg og mel piskes sammen. Heri piskes det varme smeltede smør, spæd med mælk og smages til med salt, sukker og vanilje. Bag pandekagerne lysebrune i smør på panden. Der bliver 8-12 pandekager alt efter pandens størrelse og pandekagens tykkelse. 12 stk. med pande på 19 cm. i diameter. Server pandekagerne lune eller kolde med is og evt. friske bær eller syltetøj. |
Skønne og smagfulde pandekager med isHvis der er noget, de fleste kan lide, er det pandekager med is. Den nemme, klassiske dessert egner sig til at blive spist året rundt - både på den varme sommerdag, men også på en kold vinterdag med en varm kop kakao ved siden af. Her får du tips til, hvordan du laver dine egne velsmagende pandekager med is, som helt sikkert falder i god smag blandt børn og personer, der har en sød tand.Topping til dine pandekager med isMulighederne er mange, når det drejer sig om topping til dine dessert pandekager med is. Frisk skåret frugt og bær er altid en sikker vinder. Du kan også vælge at toppe dine pandekager med forskellige typer af sovs. Pandekager med is og chokoladesovs er en kærkommen klassiker, men du kan sagtens udskifte chokoladesovsen med eksempelvis karamel, jordbær eller måske lakrids, hvis du hellere er til det.Pandekager med is til alle anledningerServer en omgang is med pandekager til børnefødselsdagen eller blot som et lækker mellemmåltid i weekenden, når der er tid til at hygge. Desserten er både nem og billig at lave. Du kan snildt lave pandekagerne dagen forinden og så varme dem op i ovnen inden servering.Er du hellere til de gode gammeldags pandekager? Så finder du opskriften her i Alletiders Kogebog. |
Opskriften er vist 9995 gange,
og udskrevet 46 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne