Pandekager med is

Pandekager med is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkTilberedningstid : 30 minutter

Indsendt :      Red :
Pandekager med is, billede 4 Pandekager med is, billede 1 Pandekager med is, billede 2 Pandekager med is, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Pandekagedej:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Til stegningen:
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Pandekager:
Æg og mel piskes sammen. Heri piskes det varme smeltede smør, spæd med mælk og smages til med salt, sukker og vanilje.

Bag pandekagerne lysebrune i smør på panden. Der bliver 8-12 pandekager alt efter pandens størrelse og pandekagens tykkelse. 12 stk. med pande på 19 cm. i diameter.

Server pandekagerne lune eller kolde med is og evt. friske bær eller syltetøj.





Beskrivelse:

Skønne og smagfulde pandekager med is

Hvis der er noget, de fleste kan lide, er det pandekager med is. Den nemme, klassiske dessert egner sig til at blive spist året rundt - både på den varme sommerdag, men også på en kold vinterdag med en varm kop kakao ved siden af. Her får du tips til, hvordan du laver dine egne velsmagende pandekager med is, som helt sikkert falder i god smag blandt børn og personer, der har en sød tand.

Topping til dine pandekager med is

Mulighederne er mange, når det drejer sig om topping til dine dessert pandekager med is. Frisk skåret frugt og bær er altid en sikker vinder. Du kan også vælge at toppe dine pandekager med forskellige typer af sovs. Pandekager med is og chokoladesovs er en kærkommen klassiker, men du kan sagtens udskifte chokoladesovsen med eksempelvis karamel, jordbær eller måske lakrids, hvis du hellere er til det.

Pandekager med is til alle anledninger

Server en omgang is med pandekager til børnefødselsdagen eller blot som et lækker mellemmåltid i weekenden, når der er tid til at hygge. Desserten er både nem og billig at lave. Du kan snildt lave pandekagerne dagen forinden og så varme dem op i ovnen inden servering.

Er du hellere til de gode gammeldags pandekager? Så finder du opskriften her i Alletiders Kogebog.

karakterer:
Opskriften er vist 10669 gange,
og udskrevet 48 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5633 (1341 kcal)
KJ pr. Pers. 1408 (335 kcal)
Vægt ialt 771 gram
Vægt pr. Pers. 192 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 730 KJ (173 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 18.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu